TETSmedia perheyritys

Vuonna 1983 perustettu TETS on toiminut menestyksellisesti tietotekniikanalalla jo kahdekymmenen vuoden ajan. Yritys aloitti toimintansa tekstauskirjojen julkaisusta ja on kuluneiden vuosien aikana julkaissut useita tietotekniikan oppikirjoja, joita käyttävät sekä oppilaitokset että yksityiset kouluttajat. Omat koulutuspalvelut ovat olleet yksi suosituimpia tuotteitamme ja laadun takaavat korkeatasoinen oppimateriaali sekä koulutusten huolellinen suunnittelu.

Asiakaskuntamme kattaa koko Suomen ja läheinen yhteistyö kumppaneidemme kanssa takaa henkilökohtaisen ja ammattitaitoisen palvelun kaikille asiakkaillemme. Etsitkö yhteistyökumppania? Kerro meille mitä voimme tehdä sinulle. Oletko ammattilainen? Kerro meille mitä voit tehdä meille.

Uudella vuosituhannella TETS on laajentanut toimintaansa myös muihin tietotekniikan alan palveluihin ja nyt toimintamme laajenee edelleen kun tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia internet-palveluita. Tuotesivulla voit tutustua paremmin näihin uusiin palveluihimme. TETS on nyt media!

T E T S m e d i a :: K A T U O S O I T E 7 :: 5 0 1 9 0 M I K K E L I :: W W W . T E T S . F I :: 0 4 0 8 2 5 1 4 4 7