TETSmedia tietää

Uudistuneet ATK-palvelut ovat nyt nykyaikaisella vaatimustasolla ja lähellä asiakkaitamme. Monipuolisista palveluvaihtoehdoista kootaan juuri sinun yrityksesi kokoon ja tarpeisiin sopiva paketti. Nyt palvelumme ovat myös yksityisasiakkaiden saatavilla. Palvelunumeromme 044 270 3780 on kaikkien asiakkaidemme käytössä ja lähetämme tiimimme jäsenen paikalle huolehtimaan ongelmastasi lyhyelläkin varoitusajalla.

Huolto

Huoltopalvelumme kattavat kaiken PC-laitteiden huollosta ja asennuksesta aina käyttöjärjestelmäm päivityksiin. Huolehdimme yrityksesi laitekannasta tai lähetämme huoltomiehen kotiisi panemaan kotikoneesi jälleen käyttökuntoon, aivan kuten haluat. Jäljestä saat selvityksen tehdystä ja laskutetusta työstä.

Tarvitsetko ajantasaisen virusturvan? Puuttuvatko käyttöjärjestelmäsi kriittiset päivitykset? Eikö modeemi tottele? Katosiko näytöltä kuva? EI HÄTÄÄ! Anna meidän auttaa.

Linux-palvelut

Olemme erikoistuneet Linux-palvelimien ja työasemien ylläpitoon. Jos haluat säästää lisenssimaksuissa tai tarvitset koulutusta ja konsultointia Linux-ratkaisun toteutuksessa, voit pyytää tarjousta meiltä. Saat meiltä yleisimmät Linux-jakelut valmiiksi asennettuna ja toimintavalmiina. Voimme yhdessä suunnitella, miten Linuxin käyttöönotto voisi tuoda säästöjä yritykseesi.

T E T S m e d i a :: K A T U O S O I T E 7 :: 5 0 1 9 0 M I K K E L I :: W W W . T E T S . F I :: 0 4 0 8 2 5 1 4 4 7