TETSmedia oppikirjat

Yrityksemme ensimmäinen opppikirja valmistui jo vuonna 1983. Mainostekstauksen perusopasta Mainostekstaus 1 on käytetty oppikirjana monissa oppilaitoksissa. Myöhemmin ilmestynyt Mainostekstaus 2 paneutuu aiheeseen hieman syvällisemmin ja sopii siksi syventäväksi oppimateriaaliksi. Luotettavimmin saat kirjat käyttööso tilaamalla ne suoraan meiltä.

Suosittuja ovat olleet myös toimisto-ohjelmien käyttöön keskittyvät oppikirjamme. Aplodi-opaskirjat ovat helppotajuisia ja selkeitä oppaita, jotka sopivat niin aloittelijalle kuin vähän enemmänkin ohjelmia käyttäneille. Tällä hetkellä Aplodi-sarjaan kuuluu neljä opasta (Word 97, Word 2000, Excel 97 ja Excel 2000). Lisätietoja niiden tilaamisesta saat asiakaspalvelusta.

Oppikirjojen lisäksi saatavilla on myös toimisto-ohjelmien (Microsoft Office) ja tietotekniikan verkko-oppimateriaalia, jota voi myös tiedustella asiakaspalvelustamme. Oppimateriaalia voidaan käyttää lähdeaineistona kursseilla tai sijoittaa johonkin valmiiseen opiskeluympäristöön (Moodle, WebCT,..). Oppimateriaaliin sisältyy sekä lähdeaineistoa että harjoitustehtäviä, jotka muodostavat helposti arvioitavan kokonaisuuden.

T E T S m e d i a :: K A T U O S O I T E 7 :: 5 0 1 9 0 M I K K E L I :: W W W . T E T S . F I :: 0 4 0 8 2 5 1 4 4 7