TETSmedia goes web

Kotisivut

Nykyaikaistettut internet-palvelumme vastaavat verkkoviestinnän haasteisiin. Tee TETSmediasta yhteistyökumppanisi. Toteutamme verkkosivut sekä yhteisöille että yrityksille ja koko projekti valmistuu yhteistyössä kanssasi, sinun ehdoillasi. Tiedät kaiken aikaa missä mennään ja mistä maksat. Teknisen toteutuksen hoidamme toivoittesi perusteella ilman, että sinun tarvitsee vaivata päätäsi yksityiskohdilla.

Halutessasi huolehdimme myös kotisivujen siirrosta palvelimelle ja järjestämme palvelin tilan ja verkko-osoitteen tarpeen mukaan. Tietenkin niin että saat käyttöösi kustannustehokkaimman ratkaisun. Kanssamme voit tehdä myös edullisen ylläpitosopimuksen, jolloin päivitämme sivujasi kun tarve vaatii.

Toteutamme sivustoja myös tapahtumille ja medioille, jotka tarvitsevat näkyvyyttä. Jos tarvitset kuvamateriaalia tai haluat taltioida tapahtuman digitaaliseen muotoon, järjestämme paikalle kuvaajan ja huolehdimme siitä että materiaali päivittyy joutuisasti myös verkkoon.

Tarvitsetpa mitä tahansa, voit tutustua sivupohjiimme galleriassa.

Muu julkaisu?

TETSmedia on nyt täyden palvelun mediatoimisto. Tarvitsitpa graafista suunnittelua tai valokuvaajan palveluita, voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteistyökumppanimme auttavat. Neuvottelemme sinulle sopivasta paketista etkä maksa turhasta.

T E T S m e d i a :: K A T U O S O I T E 7 :: 5 0 1 9 0 M I K K E L I :: W W W . T E T S . F I :: 0 4 0 8 2 5 1 4 4 7